Om oss

EVOLUTION PARTS

SJÄLVRENGÖRANDE VATTENLÅS

Vi är ett kvalitetsmedvetet företag som säljer specialutvecklade produkter med huvudsyfte att underlätta vardagen för oss alla. Hos oss är du garanterad högkvalitativ handel.

Våra självrengörande vattenlås fungerar genom att det finns ett högt vattenflöde i vattenlåset och inga vassa kanter, vilket innebär att smuts, bakterier och orenheter inte kan fastna i vattenlåset.

 

VÅR HISTORIA

Äventyret började i staden Hatting på Jylland redan 2009 när Egon Henneberg tröttnade
på att hans avlopp i badrummet ständigt täpptes igen. Det måste man kunna lösa på ett
bra sätt, tyckte han. Men efter många timmars sökande i all världens byggmarknader så
gav han upp. Alla vattenlås på marknaden liknade varandra och hade samma problem.

Därför tog Egon saken i egna händer och började experimentera i sin hobbyverkstad på Oensvej i Hatting. Med sin mångåriga erfarenhet som entreprenör såg han snabbt de funktionella möjligheterna och med hjälp av ett flexibelt rör och ett klokt huvud uppstod idén till det självrengörande vattenlåset.

Vattenlåset som idag heter No. 1 Vattenlås färdigutvecklades, fulländades, designades, tillverkades och godkändes för VA och slutresultatet var ett högkvalitativt vattenlås som förenklar vardagen för många människor och skyddar miljön mot skadliga kemikalier. Evolution Parts säljer primärt till grossister och byggmarknader.

Idag består sortimentet av fem modeller för olika typer av avlopp.

Innehåll som kan döljas

VART TAR SMUTSEN VÄGEN?

Smutsen rinner ut med avloppsvattnet, dvs. den rinner ut med toalettvattnet och in i avloppet. Finns det inte risk för att det blir stopp i avloppet längre bort om smutsen inte plockas upp? Nej, det finns ingen risk för att det blir stopp i avloppet eftersom det avleds i samma rör som toalettpapper, urin och fekalier

PASSAR VATTENLÅSET NO. 1 TILL ALLA AVLOPP?

läs under produkten du vill ha vilket golvbrunn vattenlåset passar

KAN JAG BYTA TILL VATTENLÅSET NO 1 ?

Vem som helst kan göra det.Du tar helt enkelt bort ditt gamla vattenlås, tar sedan vattenlåset No. 1, smörjer det med smörjmedel och sätter in det istället. Om du fortfarande är osäker på hur du ska göra, kan du se vår monteringsvideo och instruktioner för mer information.

VARFÖR OCH HUR FUNGERAR VATTENLÅSET NO 1?

No 1 vattenlås fungerar eftersom det inte har några vassa kanter, dess unika form och vattenflödet förhindrar hår och smuts från att fastna i vattenlåset. Det är också godkänt i de nordiska länderna.

VILKA AVLOPP PASSAR LINJE VATTENLÅSET TILL?

Vårt självrengörande Linje Vattenlås No. 1 är avsett för duschnischer och kan ersätta originalvattenlås från Unidrain®.
läs under produkten du vill ha vilket golvbrunn vattenlåset passar

HUR BYTER JAG VATTENLÅS?

Våra självrengörande vattenlås är väldigt enkla att montera. Se monteringsanvisningarna förvåra Vattenlås här.

Monteringsanvisningar för vattenlås No. 1

Det är väldigt enkelt att montera våra självrengörande vattenlås. Nedan hittar du
instruktioner för montering.

Se här

Frågor och svar

Vattenlåsets huvudsakliga funktion är att förhindra obehagliga avloppslukter från att tränga in i ditt badrum. Därför är det ingen trevlig upplevelse om vattenflödet plötsligt stoppas eller täpps igen. Men lukten är en sak – en annan sak är att man måste byta ut eller rengöra vattenlåset.

Se här

Godkännande av vattenlås

Märket är erkänt, respekterat och efterfrågat i branschen. Därmed blir resultatet av att sälja VA-godkända vattenlås lättsålda produkter som samtidigt stärker din trovärdighet som återförsäljare.

Se här